Podjetje

Tim
Podjetje TravelTrex GmbH je bilo ustanovljeno 1999 v Kölnu in se je najprej usmerilo na trženje zimsko-športnih počitnic. Na tem področju je podjetje v samo nekaj letih postalo največji organizator počitnic v Nemčiji.

Od leta 2005 se SnowTrex-ova potovanja prodajajo tudi na tujih trgih – po uspešnem vstopu na poljski trg sta sledili še Francija in Velika Britanija, danes pa so mogoče rezervacije SnowTrex zimskih počitnic že v 15 jezikih. Tako je TravelTrex eden izmed vodilnih organizatorjev zimsko-športnih počitnic na mednarodnem trgu.

Od leta 2007 je podjetje s produktom HolidayTrex prisotno tudi kot organizator poletnih potovanj. Glavne destinacije so Alpe in nemška obala. V letu 2012 sta sledila še SpaTrex z wellness potovanji in SportsTrex s športnimi počitnicami.

Na lestvici največjih nemških organizatorjev počitnic je bilo podjetje v turističnem letu 10/11 na 39. mestu. V turističnem letu 11/12 je svoj dopust s TravelTrex preživelo 106.000 gostov.
Tim
Ekipo sestavlja več kot 100 zaposlenih iz 15 različnih držav, med drugim številni pripravniki. TravelTrex GmbH je bil že večkrat nagrajen na področju usposabljanja, saj usposablja mlade odrasle v sedem različnih poklicev na področju IT in turizma.

Na sliki spredaj vodstvo podjetja TravelTrex GmbH: Stefan Willems, Thomas Bartel, Andreas Rühl, Marc Behrmann (od leve proti desni)

Filozofija SnowTrex

Znamko SnowTrex odlikuje enostavnost in jasnost, poleg tega pa temelji na individualnem pristopu k željam strank in kompletni ponudbi storitev. Za naše goste organiziramo prihod (po želji), nastanitev in smučarsko karto. Pri namestitvi je v večini krajev na izbiro več hiš in kategorij. Tečaje in opremo se lahko rezervira dodatno, in pri večini destinacij je celo centralno potovalno vodenje, kamor sodi tudi organizacija nevsiljivega okvirnega programa aktivnosti (udeležba je prostovoljna). S temi značilnostmi se SnowTrex bistveno razlikuje od številnih drugih organizatorjev smučarskih potovanj, ki praviloma ponujajo zgolj skupinsko nastanitev za smučarski kraj, kjer goste zabavajo "24 ur na dan".
SnowTrex – individualen pristop in kompletna ponudba!