Varna rezervacija

Ko se odločate za rezervaciji je zelo pomembno zaupanje! Mi damo veliko na to, da našim strankam zagotovimo varno rezervacijo željenega potovanja. Včlanjeni smo v organizacijo Reisegarant GmbH - zavarovalni zastopnik za insolventno zavarovanje organizatorjev potovanj. Poleg tega smo včlanjeni tudi v nemško potovalno združenje Deutsche Reiseverband - tretje največje združenje v potovalni branži na svetu. Omembe vredna referenca so tudi izpolnjeni pogoji za članstvo v največji organizaciji potovalnih agencij in organizatorjev potovanj v Nemčiji - DRV.

Deutscher ReiseVerband

DRV je največja organizacija turističnih agencij in organizatorjev potovanj v Nemčiji.

Sprejemni pogoji
  • Vsaj dve referenci o podjetju s strani ostalih DRV članov ali s strani poslovnih bank. (DRV izbere reference)
  • Organizator potovanj mora biti insolventno zavarovan.
  • Zadosten kapital in knjigovodstvo v skladu s predpisi.

Reise Garant

Reisegarant je zavarovalni zastopnik za insolventno zavarovanje organizatorjev potovanj (v Evropski uniji zakonsko predpisano) za Generali Versicherung AG. Nadaljnje informacije o zavarovanju najdete tukaj.

Zoover Holidays reviews

Za nevtralno mnenje o prenočiščih, ki jih ponujamo, priporočamo da si preberete ocene hotelov na www.zoover.co.uk. Poleg natančnih opisov prenočišč na portalu najdete tudi avtentične slike in videe. Ocene prenočišč so na voljo v skoraj vseh evropskih jezikih.