Iskalnik smučišča
Najdite takšno smučišče, ki vam ustreza!
  1. Enostavno izberite tiste kriterije, ki so za vas pomembni.
  2. Prikazala se vam bodo tista smučarska središča, ki imajo najbolj primerno smučišče glede na vaše zahteve.
Podatki o smučišču
poljubno poljubno
poljubno poljubno
poljubno
Smučišče primerno zlasti za
vseeno
vseeno
vseeno
Drugo
vseeno
vseeno
vseeno
vseeno
Podatki o potovanju
poljubno
Pregled
Velikost smučišča: poljubno Začetniki: vseeno Snowpark: vseeno trajanje:
Najvišja točka smučišča: poljubno Eksperti in freeriderji: vseeno vlečnice & žičnice: vseeno Država: poljubno
Proge za tek na smučeh v km: poljubno Ocene strank: poljubno Cena na osebo: poljubno
Družine in otroci: vseeno après-ski: vseeno datum: poljubno
Žal je prišlo do napake. Prosimo vas, da preverite vnesene podatke in poskusite ponovno. Pri iskanju je prišlo do napake.

Snowpark: Absolut Snowpark Flachau

V Salzburger Sportwelt vas na Schuttleberg pri Flachauwinkl pričakuje prav posebna freestyle zabava. "Absolut Park" ponuja vsem adrenalinskim navdušencem najboljše možnosti da si dajo duška. Začenši s 5 linijami kickers, ki se začne pri izstopu žičnice "Absolut Shuttle". Tukaj poteka "Spring Battle", najbolj znano avstrijsko "on mountain" snowboard tekmovanje. Neposredno poleg kickerline se začne railline, kjer lahko izboljšujete svoje sposobnosti na kinked rail, rainbow rail, hand rail, različnih boxih, downrails in double kinked rail. Easy Jibpark, v Skatepark-Style izziva vse ki so radi kreativni in spontani.

Kdor misli, da je to vse, potem se moti. Kajti "Absolut Park" ponuja poleg tega še 100 m dolg halfpipe s 4 m visoko steno in superpipe z dolžino 160 m, ki se nahaja nad dolinsko postajo "Family Shuttle" ter ustreza olimpijskemu standardu in x-games. V parku je tudi "chill house", kjer imate dovolj prostora za sprostitev in lahko uživate ob dobrih zvokih in videih. V dvonadstropni hiši se nahaja tudi mini skate ramp.

Še eno poslastico najdete na Shuttleberg. Burton in Absolut Park Team sta tudi v Flachauwinkl zasnovala koncept "The Stash". In ta koncept je nekaj posebnega, saj tukaj dokazujete svojo kreativnost v sožitju z naravo. Ovire so ponekod skrite in jih lahko prevozite na različne načine. Poleg tega se ob izhodu nahaja "Powder Shuttles", "Lil Stash", ki je primeren predvsem za otroke.
Kliknite za povečanje snowpark zemljevida.