Iskalnik smučišča
Najdite takšno smučišče, ki vam ustreza!
  1. Enostavno izberite tiste kriterije, ki so za vas pomembni.
  2. Prikazala se vam bodo tista smučarska središča, ki imajo najbolj primerno smučišče glede na vaše zahteve.
Podatki o smučišču
poljubno poljubno
poljubno poljubno
poljubno
Smučišče primerno zlasti za
vseeno
vseeno
vseeno
Drugo
vseeno
vseeno
vseeno
vseeno
Podatki o potovanju
poljubno
Pregled
Velikost smučišča: poljubno Začetniki: vseeno Snowpark: vseeno trajanje:
Najvišja točka smučišča: poljubno Eksperti in freeriderji: vseeno vlečnice & žičnice: vseeno Država: poljubno
Proge za tek na smučeh v km: poljubno Ocene strank: poljubno Cena na osebo: poljubno
Družine in otroci: vseeno après-ski: vseeno datum: poljubno
Žal je prišlo do napake. Prosimo vas, da preverite vnesene podatke in poskusite ponovno. Pri iskanju je prišlo do napake.

Smučanje Kitzbühel - šport, zabava in posebna atmosfera!

Kitzbühelske Alpe

Legendarna proga Streif v Kitzbühlu je sinonim za smučarsko regijo v Alpah z bogato tradicijo. Odpravite se na smučanje tja, kjer se vsako leto zberejo vrhunski smučarji sveta ter se bojujejo za najprestižnejšo zmago v smučarskem športu. Tu boste spoznali tudi smučarsko središče z najvišjo žičnico, 3S-Bahn, ki se lahko pohvali z gondolami s steklenimi dnom, zaradi česar je vožnja z njo prav posebna dogodivščina.

Smučarska regija Kitzbühelske Alpe predstavlja s 2790 km smučarskih prog odličen smučarski cirkus, ki ima že dolgo svetovni sloves. Vendar tudi ponudba aktivnosti za prosti čas in številni športni in kulturni dogodki zagotavljajo najboljši dopust. Tu se zberejo prominentne osebnosti iz vsega sveta: ne le na ogledu tekmovanja v t. i. super kombinaciji Hahnenkamm, ampak tudi z motom "videti in biti viden". Po končanem smučanju in deskanju na snegu lahko izkoristite številne možnosti za apres-ski zabavo ali pa uživate v prvovrstni kulinarični ponudbi ter tako zaključite svoj popolni dan.

Sredi Kitzbühelskih Alp in med hriboma Horn in Hahnenkamm leži svetovno znan zimsko-športni kraj Kitzbühel, na višini ca. 800 m. Doživite mednarodno vzdušje romantičnega mesta ob vznožju Hahnenkamma, prizorišča legendarnega smučarskega tekmovanja. Na obisk v Kitzbühel vabijo tudi številne kavarne, restavracije, trgovine in butiki. Poskrbljeno je za vse vrste spominkov: glede mode lahko tu najdete tako običajne kot tudi najboljše znamke, dragocen nakit ali tradicionalne ročne izdelke. Tudi svetovno znane osebnosti z veseljem pridejo v Kitzbühel - zaradi prvovrstnega smučarskega področja in tudi zaradi enkratne apres-ski zabave. Ljubitelji plavanja se lahko zabavajo in sproščajo v Aquareni, lahko pa se odločite za igre na srečo v igralnici. Kraj ima idealno lego med smučarskima področjema Jochberg in Hahnenkamm, do katerih se v nekaj minutah pripeljete z brezplačnim smučarskim avtobusom.

Nastanitve v kraju Kitzbühel

Zemljevid povečaj

2 nastanitvi: Smučanje Kitzbühel

  • Razvrstitev glede na:
  • Zvezdice
  • Odstotek priporočil
  • Cena
Več o nastanitvi

Lepo urejen apartma Kolpinghaus leži v centru mesta Kitzbuhel-na, ne daleč stran od zgodovinskega mestnega jedra in promenade. Naslednja smučarska avtobusna postaja je oddaljena ca. 100 m in 400 m od žičnice. Do tekaške proge je oddaljen ca. 1 km. Prenovljen apartma je opremljen z dvigalom, brezžičnim internetom in glede na voljo brezplačnim parkirnim mestom. Udobni apartmaji so opremljeni s spalno-bivalnim prostorom, razdeljeno spalno sobo ter kuhalno nišo s štedilnikom, …

Več o kraju

Nadm. višina kraja: 800 m

Več o smučišču

Proge: 179 km | Najvišja točka: 2.000 m

Vse vključene storitve

Karta v vrednosti do 256 € vključena!

Tip sobe Nočitve Karta od  
Apartma za 4 osebe (prib. 45 m²), BO 7 539 € 339 € K rezervaciji
Cene za vse zasedenosti
1 2.5
Več o nastanitvi

Udoben hotel Alpenhof se nahaja v Aurachu, ki je od centra kraja oddaljen 1 km. Postaja smučarskega avtobusa je 50 m od hiše in vas pripelje do ca. 3 km oddaljenega smučarskega področja v Kitzbühelu. Vstop na tekaško progo je 200 m stran. V hotelu je recepcija, dvigalo, internetni kotiček kot tudi Wi-Fi (proti doplačilu), zajtrkovalnica, jedilnica, restavracija, bar in kavarna kot tudi terasa. K ponudbi hotela spada tudi wellness center (120 m²) s savno, parno kopeljo in …

Več o kraju

Nadm. višina kraja: 800 m

Več o smučišču

Proge: 179 km | Najvišja točka: 2.000 m

Vse vključene storitve

Karta v vrednosti do 331 € vključena!

zasedeno
2 3
Last minute & More na razpolago na poizvedbo

Ocene strank

Kitzbühel

645 Število ovrednotenj:

94 % Odstotek priporočil:

Kraj 8,8
Smučišče 9,0

Informacije o smučišču

Kitzbühel

Najvišja točka: 2.000 m
Najnižja točka: 800 m
Višina smučišča: 800 m
Žičnic skupno: 54
Vlečnice: 15
Sedežnice: 28
Kabinske žičnice: 11
Smučišč skupno: 179 km
Proge:
101 km
Proge:
61 km
Proge:
17 km
Ski routes: 36 km