Last-Minute smučanje - ponudbe za zimske počitnice

61 ekskluzivnih Last-Minute & More ponudb* čaka na vas. Rezervirajte zdaj vaš sanjski dopust!

* Kot "Last-Minute" veljajo po definiciji vse ponudbe dveh tednov pred potovanjem

Do 210 € popusta

Last-Minute & More ponudbe v:

Last-Minute & More ponudbe v:

Last-minute smučarske počitnice

Želite v smučarske počitnice vendar še niste prepričani ali vam ugaja ustrezni termin ali da dobite odobren dopust v službi? Ni problema! Naše last minute ponudbe, vam ne omogočajo samo, da rezervirate smučarske počitnice po nizki ceni (tudi vklj. Smučarska karta), ampak tudi, da v kratkem času in spontano odpotujete v zimske počitnice. Vseeno ali hotel ali chalet v Avstriji, Franciji, Nemčiji ali Italiji: za različne potovalne države in številne smučarske kraje vam ponujamo npr. Aple - last minute potovanja za malo denarja. Za tiste, ki bi radi rezervirali v zadnjem trenutku, najdejo tu naslednje informacije v zvezi z našimi prostimi ponudbami.

Je ceneje rezervirati Last-Minute počitnice?

V vsakem primeru so naše last minute ponudbe cenejše in se jih splača pogledat. Kljub poznejši časovni rezervaciji, imamo še vedno na voljo nekaj hotelov ali apartmajev v naših zimskih destinacijah. Kratkoročno lahko rezervirajo tudi druge sosednje evropske države Nemčije. Poleg tega lahko donosne last minute ponudbe izbirate med različnimi destinacijami in različnimi interesi. Tako so med après ski destinacijami npr. v dolini Zillertal, Sölden in Ischgl tudi smučarske destinacije izven Trubels manj dni pred začetkom potovanja po nizki ceni na voljo. Alpe ponujajo tudi manjša smučišča z zabavnimi hoteli. Tik pred odhodom potovanja je tudi možno napovedati vremenske spremembe v smučarskem kraju, kaj je tudi zelo pomembno pri zimskih počitnicah in zelo pomemben kriterij za smučarska potovanja.

Od kdaj, so na voljo Last-Minute ponudbe za zimske počitnice?

Glede na datum potovanja, vam ponujamo posebne last minute ponudbe za vaše počitnice. Zato so glede v času sezone, npr. cenovne silvestrske, Božične ali velikonočne last minute ponudbe. Zaradi velikega povpraševanja po teh ponudbah, ter da bi bili vedno dobro obveščeni kdaj in katere ponudbe so trenutno na voljo in poceni, vam priporočamo, da se naročite na naše e-novice. Tako ste poleg naših posebnih & last minute ponudb najboljše obveščeni o našimi nagradnimi igrami, najnovejšimi informacijami o smučarskih počitnic ampak tudi naši znani Crazy Booking Night.

So Last-Minute ponudbe kakovostno enakovredne?

Najti poceni ponudbo, seveda še ne pomeni, slabša kakovost smučarskih počitnic. Last minute ponudbe vam nudijo običajne SnowTrex storitve v izbranih hotelih in tudi druge vklj. storitve, kot je tudi snežna garancija in jamstvo najboljše cene. Stopnja naših ponudb tako ostaja enaka, medtem ko so le v določenih obdobjih cene naših smučarskih počitnicah in različnih destinacijah za kratek čas zmanjšajo.

Do kdaj lahko najkasneje rezerviramo, Last-Minute ponudbe pri SnowTrex?

Seveda so naše last minute ponudbe, časovno omejene in jih je mogoče rezervirati. Temu lahko rezervirate naša potovanja, do zadnjega delovnega dneva (Pon. – Pet.), pred začetkom potovanja do najkasneje 15 ure. Za potnike v soboto, nedeljo ali ponedeljek to pomeni naslednje, da lahko rezervirate najkasneje do 15 ure. Vsa naslednja potovanja lahko rezervirate do 15 ure na dan pred potovanjem. Pri tem vas prosimo, da upoštevate, da so kratkoročne online rezervacije do tri dni pred začetkom potovanja samo možna s kreditno kartico ali paypalom. Tako vam lahko pravi čas, pošljemo vse potovalne dokumente.

Lahko moj kupon pri Last-Minute ponudbi vnovčim?

Dodatno imate tudi možnost k naši neverjetni ceni vnovčiti kupon (npr. prijetem kuponu po počitnicah, nagradnih igrah, kuponu prijetem po oddaji ocenjevanja smučišč, itn.), kot tudi bonov, ki izhajajo iz reklamacij. Tako, se še dodatno zmanjša cena smučarskega potovanja.

Zemljevid